ANG. COVID-19

Som for alle andre, har Covid-19’s indtog i Danmark også konsekvenser for aktiviteterne på SEOP.

I nedenstående kan du læse hvad det har af betydning for henholdsvis dig der er interesseret i SEOP og dig der er studerende.

Opdateret d. 13/9 2020.

For interesserede i SEOP

Infoaftener
Infoaftener vil blive afholdt. Der vil være rigelig plads mellem stolene, håndsprit til rådighed og udluftning jævnligt.

Du er naturligvis også altid velkommen til at ringe til os og få en snak om uddannelsen.

Temaaftener

Temaaftener er udskudt. Vi melder nye datoer ud så snart vi kan.

For studerende

Undervisning
Undervisning er genåbnet, men under nye retningslinjer. Se længere nede på siden.

Træningsgrupper og supervisionsgrupper
Træningsgrupper og supervisionsgrupper er genåbnet, men det er op til den enkelte underviser at sørge for, at afstandskrav og andre relevante retningslinjer overholdes.

Procesgruppemøder
Procesgruppemøder er åbnet igen. Møder online accepteres stadig.

Træningsterapeutiske samtaler (TTS) og terapi med eksamensklienter
SEOP er åben for studerende som altid og terapilokalerne kan benyttes. Online-sessioner accepteres stadig. ved brug af lokaler skal der sprittes kontaktflader, luftes ud og i det hele taget sørge for at retningslinjer overholdes.

Krav om egenterapi, supervision, træningsgruppeforløb
Egenterapi, supervision og træningsgruppeforløb, forventes pr. 12/6 at foregå som normalt, med mindre du er i særlig risikogruppe eller af anden årsag må afstå relateret til Covid-19. Online-terapi og supervision accepteres stadig.

Lokaler
Vi tilstræber at undervisning kan foregå på SEOP. Men der kan være enkelte undervisningsmoduler der bliver forlagt til andre lokaliteter, da vi ikke må være for mange på SEOP af gangen.

Retningslinjer for genåbning af undervisning på SEOP

Når du ankommer til undervisning:
Når du kommer på SEOP til undervisning, skal du naturligvis være helt rask. Hvis du undervejs på en undervisningsdag får symptomer som hoste, feber eller lignende, forventer vi, at du går hjem med det samme og informerer holdet om det.

Der er naturligvis håndsprit og håndsæbe i rigelige mængder. Når du ankommer på SEOP til undervisning skal du enten spritte eller vaske dine hænder grundigt. Du kan også spritte armlæn af på din stol. Desuden bedes du beholde den samme stol alle dage undervisningen varer.

Undervisningsdagen:
Der skal være minimum 1 meter mellem hver person i lokalet, hvorfor opstillingen af stole naturligvis bliver anderledes end normalt. Det samme gælder når vi er i køkkenet, sidder i loungen eller står i kø til toilettet.

Vi forventer at du spritter dine hænder af eller vaske hænder med jævne mellemrum.

Brug af toiletter:
Der vil være håndsprit og papirsservietter på toiletterne. Vi vil gerne have, at I bruger håndsprit til at spritte toiletbræt af inden og efter brug. Sprit eventuelt også vandhane af.

Brug af køkken:
Køkkenet må gerne bruges i begrænset omfang. Men afstandskrav skal stadig overholdes og kontaktflader skal sprittes/vaskes af efter brug. Mad bør i videst muligt omfang indtages udendørs.

 

Vi følger naturligvis udviklingen af situationen og især hvad angår uddannelsessteder. Vi vil melde løbende ud til studerende og undervisere og du kan følge udviklingen på SEOP på denne side.

For generel information om Covid-19 se https://politi.dk/coronavirus-i-danmark

Med ønsker om godt helbred til alle
Emilie og Kresten