DE STUDERENDE FORTÆLLER

Herunder kan du læse udtalelser fra studerende på SEOP og psykoterapeuter der har taget den 4-årige uddannelse i eksistentiel og oplevelsesorienteret psykoterapi.

“På SEOP oplever jeg en meget høj faglighed, virkelig dygtige undervisere og en rolig tryg atmosfære med masser af rum til fordybelse. Jeg ville ikke have undværet et minut af den fantastiske personlige rejse dette uddannelsesforløb har ført mig ud på.”

Anne-Katrine Lauesen – Psykoterapeut MPF

“Jeg har uddannet mig til psykoterapeut med Emilie og Kresten som undervisere. For mig er de et ideelt makkerpar. Emilie har en stor glæde, entusiasme og omsorg for de studerende. Kresten er teoretisk skarp, struktureret og så er han meget imødekommende og tryghedsskabende. Og frem for alt, så er de begge dygtige og inspirerende terapeuter.

På denne uddannelse har jeg lært meget interessant psykoterapeutisk teori, men det kom faktisk bag på mig, at så meget af uddannelsen handlede om mig selv. Jeg troede, at jeg skulle lære noget om andre mennesker.

Jeg kan se nu, at dette arbejde har betydet rigtig meget for mine relationer og hvordan jeg har det med mig selv i dag. Det betyder også, at jeg har fået meget mere ud af uddannelsen end mit diplom som psykoterapeut viser. Jeg kan bruge mine erfaring og viden fra uddannelsen, når jeg samarbejder med mine kollegaer eller møder konflikter på min arbejdsplads, når jeg møder nye mennesker til en fest og når jeg skal tale foran mange mennesker.

Dette er en uddannelse, hvor du lærer gennem dine egne oplevelser. Du kan ikke alene læse dig til at blive en god terapeut – du skal erfare det med din egen krop og hoved. Det betyder, at det til tider kan være sårbart, og det kræver nogle kompetente undervisere, som kan skabe tryghed og nærvær – og det fandt jeg i vores undervisere.”

Ditte Marie Madsen – Psykoterapeut MPF

“Mine studieår på SEOP er det bedste, jeg har gjort i mit liv. Vi har været omgivet af dygtige undervisere med et højt fagligt niveau og stor erfaring i at skabe velfungerende grupper af studerende. Vi har arbejdet i lækre og hyggelige omgivelser, som oven i købet er stillet til rådighed for os i en overgangsfase, hvor vi nærmer os afslutningen og selv skal praktisere. Jeg har oplevet stor ansvarlighed og lydhørhed fra skolens side i alle sammenhænge. Studiet på SEOP har været en eventyrlig rejse, personligt og fagligt.”

Helle Rathsach – Psykoterapeut

“Jeg har i min tid som psykoterapeutstuderende igennem undervisningen, terapi, træningsgrupper og procesgrupper fået lov til at starte på en fantastisk rejse på både et personligt og fagligt plan, hvilket jeg er dybt taknemmelig for. Nogle af de nøgleord, som for mig bedst beskriver denne ”vilde proces” gennem 4 års rejse til at blive en kompetent og fagligt veludrustet psykoterapeut, er: autencitet, omsorg, nærvær, høj faglighed, fællesskab, fantastiske mødeøjeblikke, personligt engagerede og fagligt brændende undervisere og ikke mindst medstuderende. Hertil kommer også det, at SEOP lægger særlige kræfter i at følge den enkelte studerende tæt på både det personlige og faglige niveau, så ingen bliver tabt på gulvet. Dette giver nogle trygge rammer for udvikling og personlig proces. Også når der engang imellem dukker særligt sårbare og svære ting op hos de studerende, evnes det på en varm og etisk måde at tage hånd om den enkelte. Særligt dette, at studiet evner at følge med ind i de svære hjørner og afkroge af livet, er netop med til at forberede de studerende til det kommende virke som psykoterapeut. Jeg kan derfor på det varmeste anbefale SEOP som dit kommende studie.”

Christian Bastholm Hansen – Psykoterapeut MPF

“SEOP er et hjemligt, kærligt miljø, med høj faglighed, med kompetente undervisere og terapetuer. Kan så varmt anbefales! Jeg har fra SEOP blandt andet fået en indsigt i hvem jeg er og lært at acceptere hele mig, som jeg er. Det har givet mig en indre ro og nærvær, som jeg også kan bruge sammen med mine klienter.”

Marin Elina Egholm – Psykoterapeut MPF

“Fantastisk sted, høj faglighed og dygtige undervisere”

Camilla Drake – Psykoterapeut

“SEOP har været den vildeste og mest hjertevarme livsrejse. Båret af dygtige og kompetente undervisere. Indpakket i en hyggelig, kærlig og altomfavnende atmosfære på skolen. Livet bliver aldrig det samme efter 4 år på SEOP.”

Birgitte Wahlfelt – Psykoterapeut

“SEOP er et helt specielt sted. Man bliver mødt, omfavnet og fulgt hele vejen i de 4 år. Utrolig dygtige undervisere. Jeg kan varmt anbefale SEOP.”

Birgitte Uggerhøj – Psykoterapeut

“SEOP har et seriøst og nærværende læringsmiljø med et højt fagligt niveau og engagerede, erfarne undervisere. SEOP har betydet alt for mig!”

Sandy Barfi – Psykoterapeut

“Jeg har lært SÅ meget om mig selv, og den personlige udvikling jeg har været igennem, kunne jeg slet ikke forestille mig på forhånd. De 4 år har været den største gave til mig selv.”

Sonja Heinecke – Psykoterapeut