Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

1 dags kursus – Drivkræfter i parforholdet (Udskudt – ny dato kommer snarest)

8. maj 2020 kl. 10:00 - 17:00

Drivkræfter i parforholdet – Kursusdag på SEOP (Udskudt – ny dato kommer snarest)

Parforholdet er bundet sammen af stærke kræfter. De kan rejse sig som et stormvejr og feje ødelæggende hen over samværet, eller blot gennem en let berøring vække følelsen af at vi er selve livets mening.

Denne kursusdag vil se på disse kræfter, og på hvordan man lærer sig at bruge dem til gavn for forholdet. De er der for at tjene ønsket om et frugtbart liv præget af kærlig forståelse.

Kurset er både relevant for partnere, singler og psykoterapeuter, da alle vil få indsigter og møde udfordringer de kender fra egne nære relationers dynamik.

Kurset vil være en afveksling af oplæg, øvelser, filmsekvenser og samtaler om personlige spørgsmål.

Underviser er Peter Kongshaug. Han har igennem årtier arbejdet som parterapeut, uddannet såvel psykoterapeuter som parterapeuter bl.a. på SEOP, og har skrevet og podcasted med et fokus på parforholdets dynamikker. Peter er præget af EFT og EFCT, er psykoterapeut MPF og cand.mag.

Der udstedes kursusbevis.

Pris: 1600,- der indbetales på mobilepay 97632. Skriv dit fulde navn og ”parforhold” ved betaling.

Dato: 8.maj 2020 kl. 10.00 til 17.00. (Udskudt – ny dato kommer snarest)

Tilmelding:
Tilmelding foregår ved at skrive en mail til kontakt@seop.dk og er først bekræftet ved betaling. Tilmelding er bindende, men plads kan afsættes til anden side. Der er begrænsede pladser og tilmelding foregår efter ”først til mølle” princip. Tilmeldingsfrist er 27. april.

Download som pdf:
Drivkræfter i parforholdet – 1 dags kursus

Detaljer

Dato:
8. maj 2020
Tidspunkt:
10:00 - 17:00