HVAD KAN DU FORVENTE?

Hvad kan du forvente?

På SEOP kan du forvente at blive mødt der hvor du er i din proces, både fagligt og personligt. Du vil blive mødt med respekt og ligeværd. Du kan også forvente at blive mødt med udfordringer både fagligt og personligt, dog altid i respekt for dine grænser og værdier.

Du kan forvente en uddannelse af høj kvalitet hvad angår faglighed og terapeutiske færdigheder.

Du vil lære det terapeutiske håndværk fra bunden af og med rette kunne forvente, at du til sidst på studiet vil være parat til at arbejde som psykoterapeut.

Studiet til psykoterapeut er ikke nemt og du kan forvente, at det vil have indflydelse på både dit professionelle og private liv. Studiet er krævende. Det kræver, at du tør arbejde med dig selv, at du har mod til at gå i dybden med dine mønstre og forstå dine reaktioner. Uddannelsen kræver, at du er indstillet på at indgå i en individuel proces og i en gruppedynamisk proces på dit hold. Dermed kan du som studerende på SEOP se frem til hårdt arbejde – heldigvis på den gode måde.

SOCIALE MEDIER


SEOP har en facebookgruppe, en instagramprofil og en linkedinprofil hvor elever, undervisere og andre interesserede kan følge hvad der sker på SEOP, udveksle idéer, nyheder og erfaringer med personlig udvikling.

Gå til Facebookgruppen     Gå til Instagramprofilen      Gå til Linkedinprofilen

KONTAKT OS


SEOP
Skolen for Eksistentiel og Oplevelsesorienteret Psykoterapi
Vester Voldgade 96, 2., 1552 København V
Kontaktperson: Emilie Bjørløw Møller
E-mailadresse: kontakt@seop.dk
Telefon: +45 61 60 98 24
Privatlivspolitik