HVEM SØGER OM OPTAGELSE?

Hvem søger om optagelse?

Uddannelsen til psykoterapeut tiltrækker mennesker med forskellig baggrund og på forskellige alderstrin. For alle gælder det dog, at der er en stor interesse for personlig udvikling og det terapeutiske fag.

For en del ansøgere er det drømmen om at arbejde som terapeut der leder til studiet, men for en del studerende, er uddannelsen enten en spændende personlig rejse eller et supplement til nuværende arbejdsliv. Alle ansøgere er modne af sind, motiverede og engagerede mennesker.

Typisk vil studerende på SEOP have en mellemlang eller lang videregående uddannelse, have været i kontakt med det terapeutiske miljø før igennem eksempelvis egen-terapi og have et engagement i udvikling på flere niveauer.

Holdene vil ofte være mangfoldigt sammensat, hvilket vi anser som en væsentlig fordel, da det giver god dynamik og baggrund for at lære af hinanden. Aldersmæssigt er der ligeledes spredning, men at gå på uddannelsen kræver en vis erfaring med livet.

SOCIALE MEDIER


SEOP har en facebookgruppe, en instagramprofil og en linkedinprofil hvor elever, undervisere og andre interesserede kan følge hvad der sker på SEOP, udveksle idéer, nyheder og erfaringer med personlig udvikling.

Gå til Facebookgruppen     Gå til Instagramprofilen      Gå til Linkedinprofilen

KONTAKT OS


SEOP
Skolen for Eksistentiel og Oplevelsesorienteret Psykoterapi
Vester Voldgade 96, 2., 1552 København V
Kontaktperson: Emilie Bjørløw Møller
E-mailadresse: kontakt@seop.dk
Telefon: +45 61 60 98 24
Privatlivspolitik