LEDELSE

Emilie Bjørløw Møller

Emilie er ejer af SEOP og pædagogisk leder. Desuden fungerer Emilie som underviser og studievejleder. Det er Emilie der er hovedansvarlig for uddannelsen. Som pædagogisk leder, er det Emilie, der tager sig af de studerendes eventuelle udfordringer undervejs i uddannelsen og for hvordan undervisningens pædagogiske aspekter udfoldes. Derudover er Emilie overordnet ansvarlig for administration og økonomi på SEOP.

Emilie er oprindeligt uddannet sygeplejerske og har arbejdet indenfor dette fag i adskillige år. Både som sygeplejerske, men også som underviser. Senere tog Emilie en uddannelse til psykoterapeut og har nu i mange år arbejdet dels som psykoterapeut og dels med undervisning af psykoterapeuter. Igennem årerne er det blevet til flere terapeutiske uddannelser og Emilie er således uddannet indenfor oplevelsesorienteret psykoterapi, sexologi, neuroaffektiv psykoterapi og eksistentiel psykoterapi.

Emilie har ledet og undervist på psykoterapeutiske uddannelser i flere år og har med SEOP skabt en uddannelse med fokus på nærvær og kvalitet.

Medlem af Dansk Psykoterapeutforening.

E-mailadresse: emilie@seop.dk

Telefonnr.: +45 61 60 98 24