TIDLIGERE STUDERENDE FORTÆLLER – ÅRGANG 2023

Herunder kan du læse udtalelser fra studerende på SEOP og psykoterapeuter der har taget den 4-årige uddannelse i eksistentiel og oplevelsesorienteret psykoterapi.

“Uddannelsen på SEOP har forandret mig personligt, relationelt og fagligt. Kombinationen af arbejdet med egen historie og den høje og vidtrækkende faglighed har givet mig mere med, end jeg havde turdet håbe på. Det har været meget inspirerende at være en del af SEOP, og uddanelsen har rustet mig godt til en ny tilværelse som psykoterapeut.”

Jens Groth Haarsted – Psykoterapeut MPF

“SEOP er en holistisk psykoterapeutuddannelse, der tager udgangspunkt i den nyeste forskning indenfor den eksistentielle og oplevelsesorienteret terapi med de mest kompetente undervisere. Den er dybtgående og inkluderer en praktisk og klinisk tilgang til terapi, så man kan omsætte teori til praksis. Jeg kan varmt anbefale SEOP og lederen Emilie. Det har været en livstransformerende rejse der har ført til personlig og professionel vækst.”

Diana Ways – Psykoterapeut MPF

“Jeg søgte ind på SEOP, fordi jeg ønskede at opnormere mit CV inden for HR. Det har jeg til fulde opnået med uddannelsen som psykoterapeut MPF. Samtidig trækker jeg i dag på smilebåndet over den Lena, jeg var til optagelsessamtale med Emilie Møller. Uvidende om hvor skoen trykkede, og at jeg i virkeligheden skulle arbejde med mig selv for at indfri mine karrieredrømme. Mit liv i dag er opdelt i et “før” og et “efter” min uddannelse fra SEOP. Der er virkelig en grund til, at det tager fire år at uddanne sig til psykoterapeut, for du bliver aldrig en dygtig terapeut, hvis ikke du har gransket dig selv nøje. Jeg kan i dag med stolthed sige, at jeg virkelig kender mig selv. Jeg hviler mere i mig selv, jeg tvivler mindre i beslutningsprocesser, og jeg stoler mere på min egen intuition, fordi jeg kan mærke mig selv.”

Lena Breum – Psykoterapeut MPF

“Min rejse hos SEOP har skabt en større forståelse for mig selv og mit ophav. På samme vis har rejsen også forandret mig på et fagligt og relationelt plan, hvilket har klædt mig på til et arbejdsliv, hvor jeg arbejder med mennesker dagligt. Tak til Emilie og mine medstuderende.”

Joseph El Safty – Psykoterapeut MPF

“Rejsen mod at blive terapeut på SEOP har skabt forandring på et dybt personligt plan og givet mig erfaringer og kompetencer, der rækker langt ud over det terapeutiske felt. 4 år på SEOP er en forandringsrejse jeg vil bære med mig resten af livet.”

Casper Jensen – Psykoterapeut MPF

“SEOP har for mig været mere end et studie i psykoterapi. Det også været en personlig rejse indad, hvor jeg har kunne gøre status over hvem jeg er som menneske. Jeg har set på mine værdisæt, mine overbevisninger og har fået kastet lys på blinde vinkler. Det har foruden, at give mig mere selvindsigt og et trygt indre udgangspunkt at være i verden på, også rustet mig til at sætte mig i terapistolen med en vished om, at jeg kan se, høre og føle mennesket foran mig uden at lade mig farve af egen bagage. Miljøet på SEOP er et trygt, favnende og udømmende rum med højt til loftet. Der er plads til at være den du er. Ledelsen og underviserne er engagerede, teoretisk meget velfunderede, og med undervisning i den eksistentielle,- og oplevelsesorienterede ånd bliver det aldrig kedeligt.”

Christina Chantitch – Psykoterapeut MPF

 

“Det er svært at finde de rette ord for, hvad SEOP har betydet for mig. Det har uden tvivl været de fire mest lærerige år – både som menneske og på det faglige plan. Aldrig har jeg følt mig så velkommen og “rigtig” noget sted..”

Sofie Wulff – Psykoterapeut MPF

“”At have uddannet mig til psykoterapeut på SEOP har udviklet mig både fagligt og personligt i en grad jeg ikke kunnet forudse eller drømme om. Det har været de fire mest lærerige år i mit liv, og det er jeg mig selv evig taknemmelig for. Jeg havde en klar forventning om at bruge uddannelsen til at ændre mit arbejdsliv, hvilket jeg nu er i gang med at realisere. Tak til Emilie og instituttet for det hele.””

Anneli Olsen – Psykoterapeut MPF