LONE LYAGER

Lone Lyager

Uddannelsesmæssig baggrund:
Socialrådgiver.

3 års psykoterapeutisk uddannelse og 3 års overbygning på Hildebrandinstituttet.dk i analyse og behandling af seksuelle overgreb og andre alvorlige omsorgssvigt.

Certificeret Somatic Experiencing Practitioner. En 3-årig uddannelse i Peter Levines metode til behandling af følger efter kriser, chok og traumer.

Medlem af Dansk Psykoterapeutforening.

Interesseområder og erfaring:
Mange års erfaring i psykoterapi med voksne mænd og kvinder der lider af senfølger efter seksuelle overgreb i barndom/ungdom samt psykoterapi med mænd og kvinder, der i voksenalderen har været udsat for seksualiseret vold eller krænkelser som f.eks. voldtægt, sexchikane, digitale krænkelser.

Mange års erfaring med undervisning i senfølger efter seksuelle overgreb inden for offentlige og private institutioner, læreranstalter og psykoterapeutiske uddannelser.

Driver sammen med Jette Lyager Klinik for incestterapi. De har sammen skrevet bogen: ”At bestige bjerge. Gruppeterapi med seksuelt misbrugte mænd”. Klims forlag.

Underviser i:
Underviser i temaet seksuelle overgreb og senfølger .

E-mailadresse: lyager@incestterapi.dk

Hjemmeside: www.incestterapi.dk

SOCIALE MEDIER


SEOP har en facebookgruppe, en instagramprofil og en linkedinprofil hvor elever, undervisere og andre interesserede kan følge hvad der sker på SEOP, udveksle idéer, nyheder og erfaringer med personlig udvikling.

Gå til Facebookgruppen     Gå til Instagramprofilen      Gå til Linkedinprofilen

KONTAKT OS


SEOP
Skolen for Eksistentiel og Oplevelsesorienteret Psykoterapi
Vester Voldgade 96, 2., 1552 København V
Kontaktperson: Emilie Bjørløw Møller
E-mailadresse: kontakt@seop.dk
Telefon: +45 61 60 98 24
Privatlivspolitik